Közélet

Elvették a gyerekét egy facebookos videó miatt

A felvételeken az látszik, ahogy az édesanya - valószínűleg bedrogozva - ájuldozik a buszon, kislánya pedig igyekszik őt élesztgetni.

Elvette a helyi gyámügy édesanyjától azt a kislányt, aki egy philadelphiai buszon próbálta élesztgetni a láthatóan önkívületi állapotban lévő fiatal nőt. A járművön történtek úgy váltak ismertté, hogy videofelvétel készült az esetről, amely felkerült az internetre.

A hatóság szerint az anya drogos befolyásoltság alatt állt, valószínűleg heroint fogyasztott. A buszról senki sem értesítette a rendőrséget, viszont a videót posztolták a Facebookra, ami hatalmas felháborodást váltott ki a közösségi oldalon. A Youtube-on majdnem 1 millióan látták a képsorokat. A kislányt ideiglenesen a keresztszüleinél helyezték el.

A Philadelphia Daily News szerint egy nő, aki feltehetően a lány édesanyja, nyomdafestéket nem tűrő stílusban küldte el szintén a Facebookon melegebb éghajlatra a zúgolódó felhasználókat. Az asszony nevét nem hozták nyilvánosságra, ám az kiderült, hogy párszor már meggyűlt a baja a törvénnyel: lopás és prostitúció miatt voltak ügyei, ráadásul felügyelet alatt állt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik