Közélet

Gyilkosság Bekölcén

A férfi holttestére egy ház udvarán találtak rá. A tettest még keresik az egyenruhások.

Holttestet találtak pénteken a Heves megyei Bekölcén.  Az áldozatra egy ház udvarán bukkantak rá a kora reggeli órákban, az elsődleges adatok szerint a férfi gyilkosság áldozata lett – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrség részleteket egyelőre nem közölt, annyit tudni, hogy a tettest még keresik. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás.

A heol.hu úgy tudja, a holtan talált 68 éves férfit hétfő óta nem látta senki a faluban. Az vált gyanússá, hogy nem ment el az ebédjéért. Azóta a helybeliek a közmunkások segítségével keresték, eltűnését csütörtökön jelentették be a rendőrségnek.

Az elátkozott Bekölce

„Ebben a faluban barátságos, szorgalmas, vendégváró, vendégszerető lakosoktól meríthetnek erőt. Vannak nagyra törő álmaink, melyekkel az „Európai Falu” képét kívánjuk megteremteni. Magyarországon elsőként emeltünk Uniós Emlékművet, ami jelképe céljainknak, vágyainknak, a boldogabb, szebb vidéki Magyarországért, benne településünkért.” írja a falu polgármestere a honlapon, s ő kedves, csendes településnek írja le a több száz éves múltra visszanéző Bekölcét. A hírekbe sem ritkán kerül a falu, ám mi mégis így jellemeztük: „Átok ül a községen.” Fényképes-mélymerítésű riportunkból az is kiderül, miért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik