Közélet

Videón a békési tömegverekedés

A vita egy kocsmában kezdődött és az utcán végződött. Az egyik kötözködő végül segítségül hívta hozzátartozóit is, akik nem kímélték a földön fekvő embert.

Az eset még vasárnap történt, Békésen, a Széchenyi téren. A rendőrség tájékoztatása szerint öt embert fogtak el, miután egy söröző előtt többen összeverekedtek. A mentők egy 39 éves férfit szállítottak kórházba, az elsődleges információk szerint könnyű sérülésekkel.

Kiderült, ketten szólalkoztak össze a késő délutáni órákban. Egyikük – egy 36 éves férfi – vita közben kiment a kocsmából, ám nem sokkal később visszatért, méghozzá többedmagával. A konfliktus az utcán folytatódott, ahol a társaság tagjai többször megütötték, megrúgták azt a férfit, akivel hozzátartozójuk összeveszett.

A rendőrség a 36 éves támadót és négy társát – egy 34 éves férfit, egy 29 és egy 21 éves fiatalt valamint egy 19 éves fiút – őrizetbe vették. A csapat ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás.  A rendőrség kedden azt közölte, még vizsgálják, hogy pontosan hányan vettek részt a konfliktusban, verekedésben.

Az esetről videófelvétel is készült. A beol.hu szerint az eseményeket az egyik közeli épületből rögzítették.

Figyelem, a felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas lehet

Olvasói sztorik