Közélet

Villanyoszlopot döntött egy autó a villamossínekre Budapesten

A balesteben ketten megsérültek. A történtek miatt egy szakaszon pótlóbuszok járnak és a 4-as 6-os vonalán sem zavartalan a forgalom.

Villanyoszlopnak csapódott egy autó csütörtök reggel Budapesten, majd az 1-es villamos sínén állt meg. Az autóban utazó két ember megsérült, őket a mentők a helyszínen ápolják. Az érintett kereszteződésnél a Hungária körút Árpád-híd felé vezető legbelső forgalmi sávját lezárták a műszaki mentés idejére, emiatt torlódásra kell számítani a katasztrófavédelem szerint.


Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán közölte, a törétntek miatt pótlóbuszokat indítottak, amelyek a Népliget és aHidegkuti Nándor Stadion között, közlekednek, a 201V járatszámú buszok meghosszabbított útvonalon a Hidegkuti Nándor Stadion és a Közvágóhíd között jár. A villamosok Árpád híd és Hidegkuti Nándor Stadion, illetve Mester utca és Népliget megállók között haladhatnak.

A 4-es és a 6-os villamosok helyett is pótlóbuszok járnak egy szakaszon. A Blaha Lujza tér és a Corvin-negyed között nem járnak a szerelvények utasbaleste miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik