Közélet

Részegen tesztelte a fegyvereit – fejbe lőtte magát

Egy amerikai férfi a barátnőjének akarta megmutatni, hogy biztonságban van, nem kell félnie a lakásban lévő fegyverektől. De a tesztelés rosszul sült el, fejbe lőtte magát.

Tette mindezt véletlenül, mert csak demonstrálni akarta, hogy a töltetlen fegyver veszélytelen. Az első két pisztoly nem is volt töltve, azonban amikor a harmadikat emelte a fejéhez és meghúzta a ravaszt, az elsült, a férfi pedig a helyszínen meghalt – írja a The Oakland Press.

Az oaklandi sheriff-helyettes az eset után elmondta, egy igazán egyedi és szokatlan balesettel volt dolguk, még soha nem hallott olyan emberről, aki így akarta bizonyítani azt, hogy a fegyverek veszélytelenek.

A szörnyű balesetet végignézte három kisgyerek is a lakásban, de szerencsére nekik az ijedtségen kívül nem lett bajuk. De hogy miért tesz valaki ilyet, ráadásul önszántából? A megrémült barátnő, akinek nem sikerült bebizonyítani azt, hogy a fegyverek veszélytelenek, később a rendőröknek elmondta, hogy a barátja egész nap ivott, részegen támadt ez az ötlete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik