Közélet

Női cipőbe maszturbált az egyetemi biztonsági főnök

A hölgy rajta kapta a gyanúsan viselkedő férfit az irodájában.

„Amikor beléptem az irodámba észrevettem, hogy a nadrágját és az övét igazgatja. Kérdőre vontam, hogy mit keres ott, azt mondta, hogy csak rutinellenőrzést végzett, mert nyitva találta az ajtót” – mondta a rendőröknek a chicagoi ConcordiaEgyetem egyik női munkatársa.

A hölgy, akinek saját védelme érdekében sem a nevét, sem a beosztását nem hozták nyilvánosságra, azért tárcsázta a segélyhívót, mert miután az egyetem biztonsági főnöke, a 38 éves Tim Margis magára hagyta az irodában észrevette, hogy sperma van az egyik ott tartott váltócipőjében.

Tim Margis (River Forest Police Department)

A rendőrök másnap reggel a lakásán keresték meg a gyanúsítottat. A férfi egy rövid beszélgetés után beismerte tettét, és azt is, hogy soha semmilyen kapcsolatban nem volt a sértettel. Közszeméremsértéssel és rongálással vádolták meg. Mindkét ügy szabálysértésnek minősül, a férfi így csak pénzbüntetésre számíthat.

Eric Matanyi, az egyetem szóvivője egy helyi lapnak elmondta, hogy a rendőrség azonnal tájékoztatta az intézmény vezetőségét az esetről, akik még aznap felfüggesztették Margist az állásából, és kitiltották az egyetem területéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik