Közélet

Csak ábrándozhatott a zárkaszexről a férfigyilkos nő

Az asszony fotót őrizgetett a börtönőrről, szülinapját pedig szívecskével karikázta be a naptárba. Most úgy fest, öccsével "nyomoztatott" a férfi után.

A képem több közösségi oldalon is fent van, ráadásul ahhoz bárki hozzáférhetett. A születésnapom pedig nem arra a napra esik, amit a nő bekarikázott – védekezett a börtönőr a tárgyaláson, aki januárban egy szerelmes levelet is kapott a férjgyilkos asszonytól. A Blikk azt írja, a volt őr címét feltehetően a nő öccse nyomozta ki. A testvér a bíró előtt elismerte, hogy erre megkérte a nővére.

Mint ismet, a férje meggyilkolásáért elítélt asszony azt állítja, a 38 éves férfi még a debreceni börtönben ajándékokkal halmozta el, szerelmük a zárka ételbeadó ablakán keresztül teljesült be. Éppen úgy, ahogy azzal a gyulai börtönőrrel, akit a bíróság nemrégiben felmentett a vádak alól.

Most három debreceni börtönőrt vádol az ügyészség, beleértve a fent említett férfit is, méghozzá folytatólagosan elkövetett hivatali visszaéléssel. A vádirat szerint az elsőrendű vádlott, a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet volt törzsőrmestere 2012-ben szolgálat közben az egyik női fogvatartott tudomására hozta, hogy “bejön neki”, majd több alkalommal különféle tárgyakat adott a nőnek. Emellett kapcsolatfelvétel és csomagküldés érdekében felkereste a fogvatartott családját.

A másodrendű vádlott – egy volt őrmester – 2011-ben rendszeresen kereste a kapcsolatot ugyanazzal a nővel, szerelmi viszony alakult ki köztük, a cellában intim kapcsolatba kerültek, illetve az intézeten belül szexuális tartalmú leveleket küldtek egymásnak.

A harmadrendű vádlott – egy volt törzsőrmester – a vádirat szerint 2010 nyarán ugyancsak megismerkedett a nővel. Először leveleztek, majd szexuális kapcsolat alakult ki közöttük. A vádlott a fogvatartottnak szintén különféle tárgyakat adott be a zárkájába, továbbá egy rádiós kívánságműsorban zeneszámokat küldött neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik