Közélet

Egy éjszakát volt börtönben a szörnyű bűntett után

A 27 éves nő kilenc év alatt nem volt képes visszavinni a kölcsönzőbe egy VHS-kazettát!

Minden bizonnyal az évezred bűncselekményét követte el az a dél-karolinai nő, aki – szörnyű bűntette ellenére – mindössze egyetlen éjszakát töltött börtönben.

Kayla Michelle Finley 2005 óta nem vitt vissza egy videokazettát a kölcsönzőbe.

A bűnelkövető 2005-ben vette ki az Anyád napja című (Jennifer LopezJane Fonda duó fémjelezte) filmet a Dalton Videos kölcsönzőből; amely egyébként azóta már réges-rég megszűnt.

A 27 éves bűnöző egy másik ügyben járt a területileg illetékes sheriff irodájában, amikor kiderült ez a régi, de annál komolyabb gaztett. A hölgy állítólag már több felszólítást kapott a videotékától, de mégsem vitte vissza a VHS-kazettát. A vicces nevű Kayla azzal védekezik, hogy azért feledkezett meg a kaziról, mert időközben elköltöztek – így természetesen a kölcsönzős felszólításokat sem kapta meg.


Fotó: Thinkstock

A mindenre elszánt gonosztevő végül egy éjszakát töltött a tömlöcben, majd 2000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték.

A bűncselekménynél csak a hírhez írt olvasói kommentek viccesebbek: volt, aki szerint meg is érdemelte a börtönt, ha ilyen béna filmet nézett; mások az igazságszolgáltatást ekézik, hogy ilyen piszlicsáré ügy miatt valaki dutyiba kerülhet; de olyan is volt, aki szerint még akár súlyosabb is lehet a nő büntetése, ha esetleg utólag kiderül, hogy elfelejtette visszatekerni a kazettát!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik