Közélet

Végignézte, ahogy családja halálra ég egy autóban

Hiába próbálta feleségét és négy gyerekét kimenteni az ütközés után lángokba borult autóból.

A férfi egy második autóban haladt pár száz méterre a felesége vezette jármű mögött, amikor egy 41 éves nő majdnem száz kilométer per órás sebességgel nekicsapódott a négy gyereket szállító járműnek a kaliforniai Fresno megyében. Az autóban, amely az ütközés után azonnal kigyulladt, az anyuka mellett két fia (1 és 3 évesek), valamint két kislánya (6 és 11 évesek) volt – jelentette a helyi sajtó.

Az apa hiába próbálta kimenteni családját a lángokba borult autóból, egyiküket sem sikerült kihúzni a járműből, és mind az öten életüket vesztették a tűzben. A férfit súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba – jelentette a KSEE-TV. Szemtanúk elmondása szerint a sokkos állapotba került férfit úgy kellett elrángatni a lángoló autótól, amikor látni lehetett, hogy a bent rekedt családért már semmit sem lehet tenni.

Az ütközés után azonnal kigyulladt az autó, amelyben egy anya és négy gyereke égett halálra az apa szeme láttára
Fotó:KSEE-TV

A rendőrség közlése szerint a balesetet okozó 41 éves nőt, aki nem állt meg egy stoptáblánál, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A rendőrség közlése szerint majdnem száz kilométeres sebességgel haladt a megengedett 90 kilométer helyett, amikor nem adta meg az elsőbbséget, de a hatóságok szerint a gyorshajtás nem játszott szerepet a balesetben. A rendőrök vizsgálják, hogy a balesetet okozó nő nem állt-e valamilyen gyógyszer hatása alatt.

A KSEE-TV úgy értesült, hogy a család éppen egy születésnapi buliról tartott hazafelé, amikor a tragédia történt, a KFSN televízió viszont egy rokontól úgy tudja, éppen egy születésnapi zsúrra tartottak, és azért mentek két autóval, mert még egy gyereket útközben fel kellett volna venniük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik