Közélet

Bomló holttest szaga terjeng egy debreceni társasházban

Orrfacsaró bűzre panaszkodnak és fertőzésektől félnek egy debreceni társasházban. Az egyik lakásban két hete egy 51 éves férfi bomlásnak indult holttestét találták meg – számolt be az RTL Híradó csütörtök este.

A természetes halált halt férfi egyedül élt, a hozzátartozóiról senki sem tud semmit, ezért a társasház lakói kénytelenek voltak saját pénzükön fertőtleníttetni a lakást, de a bűz megmaradt. Valaki légfrissítővel, illatosítóval, valaki tisztítószerrel próbálja elnyomni a bűzt, kevés sikerrel. Többen el is költöztek a házból – hangzott el a hírműsorban.

Az elhunyt férfi lakását lepecsételték, az ingatlanba tilos a belépés. A lakók által hívott takarítók szerdán kalapáccsal verték szét az ágyat, amelyen a holttest feküdt. Kidobták, a többi bútor azonban maradt a bűzzel együtt.

A lakók először az ÁNTSZ-hez fordultak, de ott azt mondták, hogy a hozzátartozók feladata fertőtleníteni a lakást. Már az önkormányzat is keresi az örökösöket, ami úgy tűnik, sikerrel fog járni, ám addig marad az illatosító és a szellőztetés a szagok ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik