Közélet

Bankrobbantás: gyanús motorost jelentett a szomszéd

Egy Pest megyei településen valaki feljelentette a saját szomszédját, akinek videofelvételen látható motorja van, és egy hete nem elérhető – írja a Blikk.

A gödi bejelentő közel egy hete nem látja a fiatal férfit, akiről a rendőrség által életre hívott zöld számon beszélt. Ahogy minden bejelentést, ezt is elkezdték vizsgálni az ügyet vizsgáló csoport munkatársai. A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrök is nyomozni kezdtek a bejelentéssel kapcsolatban, mivel a motortulajdonost nem találták otthon, egy ideig megfigyelés alatt is tartották a házat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság nem cáfolta, hogy az általunk említett településről érkezett hozzájuk bejelentés. A Lehel úti robbantással összefüggésben ez idáig 582 bejelentés érkezett a rendőrséghez. Valamennyi segítő szándékú volt, ezek feldolgozása és ellenőrzése folyamatban van – közölte a rendőrség

A Blikk úgy tudja, hogy ez idáig négy olyan bejelentés volt, ami alapján a zsaruk komoly erőkkel vonultak a megadott helyszínre. Ezenkívül közel félszáz személyt operatív eszközökkel vizsgálnak, például úgy, hogy lehallgatják telefonbeszélgetéseiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik