Közélet

Egy használt Merciért adta el barátnőjét

A ”vevők” pedig megkínozták a lányt és prostitúcióra kényszerítették.

Szerencsére már előzetes letartóztatásban van az az L. Ádám, aki úgy döntött, prostituáltat csinál a 19 éves barátnőjéből. Mikor a lány visszautasította a lehetőséget, hogy Kiskunlacháza mellett árulja a testét, L. Ádám eladta őt egy használt Mercedesért és kétszázezer forintért – írja a Blikk.

A lányt tavaly nyáron ”megvásárló” F. Józsefné, H. Dávid, idősebb és ifjabb N. Zoltán pedig mindent megtett, hogy megtörjék a fiatal lányt.

Egy ablak nélküli, bezárt szobában tartották hónapokig, enni csak hébe-hóba adtak neki. Fürödni nem engedték, csak egy vödröt tettek be a helyiségbe, hogy ott végezze a dolgát. A hónapokig tartó terror ideje alatt vascsővel, baseballütővel többször eltörték a csontjait.

A fiatal nőt „tulajdonosai” folyamatosan kábítószerrel tömték, egy napon pedig elvitték Simontornyára, hogy egy férfival közösüljön. A lány erre a kínzások ellenére sem volt hajlandó, és megszökött. Felszállt az első, Budapestre tartó buszra, s a Népligetig meg sem állt.

Bár a négyfős társaság utolérte, szerencsére a lány eljutott a rendőrségre, ahol feljelentést tett. A nyomozásnak öt gyanúsítottja van, akiket emberkereskedelemmel, kerítéssel, kitartottsággal, súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével is gyanúsítanak. A brutális bűnözőket bíróság elé állították – írja a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik