Közélet

Orális szexre kényszerítette nevelt lányait az aszódi rém

Előfordult, hogy a férfi felváltva elégíttette ki magát a gyerekekkel. Szerdán már a bíróság előtt magyarázkodhatott.

Az első tárgyalást tartotta szerdán a Budapest Környéki Törvényszék annak az aszódi férfinak az ügyében, aki csaknem két éven át kényszerítette orális szexre felesége lányait. Az ügyészség nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött sértett sérelmére fenyegetéssel, részben erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszakkal vádolta meg a nevelőapát.

Az ügyészség vádirata szerint a pár kapcsolata 2009 októberében kezdődött, de már évek óta ismerték egymást, egy utcában, mindössze néhány háztömbnyire laktak egymástól Aszódon. Következő év májusában kötöttek házasságot, de ekkor már hónapok óta együtt éltek.

Kapcsolatuk rövid időn belül megromlott, ebben az időszakban gyakran nyúltak mindketten az italhoz, ilyenkor előfordult, hogy a gyerekek előtt veszekedtek, verekedtek.

A férfi 2010 második felétől 2012 júniusáig heti rendszerességgel molesztálta nevelt lányait, nem volt munkája, így azt az időt használta ki, míg eladóként dolgozó párja nem volt otthon. Először a nagyobb – akkor 11 éves – gyereket környékezte meg, követelte, hogy menjen oda hozzá az ágyra. A kislány ellenállt, de nevelőapja azzal fenyegette, megveri, ha nem engedelmeskedik.

A vádlott levette a nadrágját és az alsónadrágját, majd felszólította a kislányt, hogy fogja meg a nemi szervét, húzogassa és vegye a szájába. A gyerek próbált ellenkezni, a férfi ezért többször pofon ütötte, sőt, egyszer-kétszer meg is rúgta a lábán. Végül megkapta, amit akart, közben fogdosta a lányt, és szorította a kezét, nehogy el tudjon menni.

Mindössze hétéves kishúgával is hasonlóan bánt. Őt is behívta magához , és ugyanazt kérte tőle. A kislány félt, így megtette, amit nevelőapja követelt.

Előfordult, hogy a vádlott felváltva elégíttette ki magát velük. Először a kisebbik lányt kényszerítette orális szexre, ám a gyerek szabadulni akart, a férfi próbálta a derekánál visszahúzni, de a kicsi ekkor már nem hagyta magát, még azután sem, hogy nevelőapja arcon ütötte. Sírva fakadt és kirohant a szobából. A férfi ezután hívta be a nővérét.

A bíróság szerdán kihallgatta a vádlottat, illetve több tanút, köztük a családsegítő munkatársát és a gyerekek édesanyját – derült ki a Fővárosi Törvényszék tájékoztatásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik