Közélet

Mégsem agresszív szamár végzett a polgármesterrel

Texas egykori vezetőjének felesége szerint férjével nem egy bedühödött állat, hanem egy csapat férfi végzett. Az asszony állítja, bizonyítani tudja, hogy férjét meggyilkolták.

A texasi Hollywood Park polgármestere, Bill Bohlke 2012 augusztusában hunyt el. A rendőrségi nyomozás akkor megállapította, hogy a férfit egy agresszív szamár taposta halálra. Bohlke felesége azonban nem nyugodott bele abba, hogy férje ilyen banális halált halt, ezért magánnyomozót fogadott, hogy kiderítse az igazságot – írja a Breit Bart.

Az asszony most, másfél évvel férje elvesztése után, állítja, a detektív segítségével új bizonyítékokat találtak arra, hogy a politikust meggyilkolták. A nő elmondta, házastársa két férfivel ment tárgyalni aznap, amikor meghalt, szerinte ennek lehet köze a gyilkossághoz.

A nyomozó és a feleség kérvényezték Bolhke testének exhumálását, azonban a városi seriff visszautasította a kérést. „Túl sok jel utalt arra, hogy a polgármester állattámadás áldozata lett, patanyomokat találtunk a testén, így nem volt szükség további vizsgálatra” – mondta a nyomozásban részt vevő egyik rendőr.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik