Közélet

Megerőszakolta, majd fagyizni vitte kislányát

A férfi egy átmulatott éjszaka után vetette rá magát saját gyermekére. Hét és fél évet kapott érte, de enyhébb ítéletet próbál kiharcolni.

Ítéletet hozott a Pécsi Törvényszék annak a férfinak az ügyében, aki megerőszakolta saját lányát egy átmulatott éjszaka után Abaligeten. A férfi fellebbezett az ítélet ellen, enyhítést szeretne – írja a Bors.

Mindez 2012 júniusában történt, a férfi a nyárköszöntő bálon itta le magát. Kislánya egyedül volt, amikor hazaért, éppen mesét nézett. A részeg férfi a TV elé állt, kikapcsolta és közölte vele, hogy magáévá teszi. Ezután letépte a ruháit és megerőszakolta, majd elküldte zuhanyozni. Később azonban ismét rávetette magát.

Azt mondta gyermekének, ha bárkinek elmondja, mi történt, annak súlyos következményei lesznek. Majd elvitte őt a helyi cukrászdába és fagyit vett neki. A kislány bár nagyon félt, még aznap este elmesélte édesanyjának és a gyámhivatal képviselőjének, mit tett vele az apja.

Az ügy tárgyalása zárt ajtók mögött zajlott. Ítélethirdetéskor a férfi zokogott, azt állítja, nem emlékszik semmire. A bíróság nevelése alatt álló 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett erőszakos közösülésben mondta ki bűnösnek és hét és fél év börtönbüntetéssel sújtotta. Az ítélet nem jogerős.

Incesztus, családon belüli erőszak

Tudta-e?…

…Amerikában 10-ből 1 gyereknek van molesztálásélménye 18 éves koráig. Tehát afféle járványnak is tekinthető.

…az incesztus nemcsak a szegény, elmaradott családokat sújtja, hanem mindenhol felüti fejét.

…nemcsak deviánsokból lehet incesztusagresszor, azaz incesztust erőszakosan elkövető személy, hanem a legjámborabbnak tűnő, polgári családapákig bárkiből.

…nem a nemi kiéhezettség váltja ki az incesztust, hanem a hatalom, az erő éreztetésének vágya.

…statisztikailag a gyerekeket többször molesztálják saját családtagjaik, mint idegenek.

Pár napja Woody Allen lánya állt elő újra apját molesztálással vádolván.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik