Közélet

Saját lányát is verte a tápiószelei gyerekgyilkos

A férfi nagyobbik lánya azt mondta, apja a szeme láttára verte össze az akkor mindössze hároméves kishúgát.

Erdélyben, Székelykeresztúron élnek annak a férfinak a lányai, aki néhány hete olyan súlyosan megsebesítette párja kétéves gyermekét Tápiószelén, hogy a kicsi a kórházban belehalt sérüléseibe. A 19 éves Andrea a Blikknek elmondta, édesanyjánál akkor telt be végleg a pohár, amikor apja összeverte a kishúgát.

A fiatal úgy emlékszik, ő hatéves lehetett, amikor az egész történt, éppen egy mondókát gyakorolt, hároméves kistestvére pedig utánozni próbálta, a férfi emiatt lett dühös. Először csak pofon vágta a kislányt, majd beleverte a fejét valamibe és a hajánál fogva húzta a fürdőszobába. A nagyobb lány könyörgött neki, hogy hagyja békén a kicsit, de hiába. A verésnyomok napokig látszódtak a kisgyerek arcán.

A férfinak egyébként van egy harmadik lánya is ugyanattól a nőtől, egyikük sem látta már igen hosszú ideje. A fiatal szerint apja azért menekült el Erdélyből, mert korábbi stiklijei miatt kereste a rendőrség.

Az elmúlt években három másik gyermeke is született három különböző anyától. Legutóbb három hónapja lett apa, egy kisfiút szült neki az a nő, akinek a korábbi kapcsolatából származó kislányát halálra verte.

Mint ismert, a kétéves kislányt nevelőapja verte halálra, akit már a tragédia napján kihallgattak. A 38 éves férfi mindent tagadott. Emberölés miatt folyik eljárás ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik