Közélet

14 éves fiú kényszerítette orális szexre társát

A verés, megalázás, szexuális zaklatás a „beavatás” része volt – így védekeznek a fiúk, akik 15 éves társukat kínozták a nevelőotthonban.

Az alig 15 éves gyerek január közepén került az új otthonba, ahol szüleiket elvesztő fiatalok élnek. Három fiatal azonnal kiszúrta magának, és közvetlen az érkezése után megverte és megrugdosta a megszeppent fiút, majd innentől kezdve folyamatosan terrorizálta – írja a Blikk. Az áldozat nem szólt a nevelőknek, amitől a brutális fiatalok még inkább vérszemet kaptak, néhány nap után már szexuálisan is zaklatni kezdték a 15 éves gyereket.

A lap úgy tudja, a főkolompos még csak 14 éves, társai 17 és 18 évesek. A megszeppent iskolást a lakásotthon egyik helyisé­gében kapták el. A 17 és a 18 éves srácok lefogták a halálra rémült fiút, és lenyomták a fejét, majd 14 éves társuk arra kényszerítette, hogy orálisan kielégítse őt. Miután szerintük már kellőképpen megalázták a gyereket, megfenyegették, hogy ha el meri mondani a nevelőknek a történteket, végeznek vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik