Közélet

Nőket vert össze ok nélkül az utcán a budapesti fiatal

Megrugdosott egy nőt majd ököllel megütött egy másikat a IX. kerületben – a 24 éves támadó már előzetes letartóztatásban van.

Az illetékes bíróság elrendelte B. Vilmos budapesti lakos előzetes letartóztatását; a férfi néhány napja két nőt is bántalmazott a IX. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint január 31-én 11 óra 45 perc körül bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi egy nőt bántalmazott az Üllői út és Viola utca kereszteződésében.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol egy sérült fiatal nőt találtak, aki elmondta, hogy percekkel korábban egy ismeretlen férfi előzetes szóváltás nélkül megtámadta és ököllel többször arcon ütötte, majd elmenekült. A körzeti megbízottak a sértettet beültették a rendőrautóba, majd elindultak a Mester utca irányába, ahol a nő egy sétáló férfiben felismerte az őt bántalmazó férfit.

A rendőröket meglátva B. Vilmos futni kezdett, de 500 méter menekülés után elfogták. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a fenti bűncselekmény elkövetését megelőzően két órával a Budapest IX., Mester utcában a földre lökött egy nőt, majd többször megrúgta. A nő súlyos sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves budapesti lakos ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik