Közélet

Magyar szellemautó vesztegel az osztrák sztrádán

auto(960x640)(2).jpg (autó)
auto(960x640)(2).jpg (autó)

Magyar rendszámú kocsi álldogál Ausztriában, St. Pöltennél az A1-es autópálya mellett. A kocsit feltörték és ismeretlenek kifosztották – írja a Blikk.

A kísértetautóról valaki fotót is készített, és feltette a Facebookra. A hozzá fűzött bejegyzésben azt írják: múlt hét óta áll feltörve az autó. A belső alkatrészeket már elhordták, száraz bélyegzős földhivatali papírok és pár gyerekjáték is van benne szétszórva.

A fotót eddig több mint 30 ezren osztották meg a lap szerint. Egyesek állítólag azt is tudni vélik, hogy az autót kivonták a forgalomból, ám az rejtély, hova tűnt a tulajdonos, és miért hagyta magára a járművet.

Köszönjük a képet olvasóinknak!

Azért az 1400 tonnás időzített patkánybomba rosszabb

Azért Ausztria még mindig jobban járt, mint Írország, amelynek partjaihoz napokon belül befut a Ljubov Orlova nevű szellemhajó. Ahogy a 444.hu is megírta, a Sztálin kedves színésznőjéről elnevezett hajó a Sarkvidékre szállított utasokat, de Kanadánál (épp utasok nélkül) viharba került, így vontatóhajót küldtek utána, azonban a további nagy viharok miatt el kellett vágni a vontatókötelet. A hajó így kezdett el sodródni személyzet nélkül kelet felé, a fedélzete sok száz éhes, és így minden bizonnyal kannibalizmusra kényszerülő patkánnyal. A radarokon olykor feltűnő hajó nem süllyedt el, mert akkor mentőcsónakjai vészjelzéseket kezdtek volna maguktól leadni (akkor teszik ezt, ha vízre kerülnek), és ez eddig nem történt meg. Félő, hogy a hajó Írország partjaihoz fog csapódni mind az 1400 tonnájával, és akkor kiéhezett, fertőző patkányok százai vetik magukat a Zöld Szigeten minden ehetőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik