Közélet

Felborult egy pénzszállító Somogyban

pénzszállítórablás (pénzszállító, )
pénzszállítórablás (pénzszállító, )

Ketten a járműbe szorultak, őket a tűzoltók szabadították ki. Alig egy órával később egy faszállító is balesetet szenvedett a közelben.Ketten a járműbe szorultak, őket a tűzoltók szabadították ki. Megúszták sérülések nélkül.

Felborult egy pénzszállító autó hétfő délelőtt Somogy megyében. A baleset nem sokkal fél 9 előtt történt Segesd közelében. A két utas beszorult a járműbe, a helyszínre a nagyatádi hivatásos tűzoltók siettek, akik végül feszítővágó segítségével szabadították ki a pénzszállítóban rekedt embereket.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint egyiküknek sem esett baja és üzemanyag sem folyt az útra, azonban a Segesd és Kutas közötti utat a rendőrség kiérkezéséig teljes szélességében lezárták.

Egy órával később – fél 10 előtt nem sokkal – újabb baleset történt Segesden . A tűzoltók, akik korábban a pénzszállítónál nyújtottak segítséget, így átvonultak a Fő utcához. A műszaki mentése idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, de a forgalom rövid időn belül megindulhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik