Közélet

Videón a tárnoki betonozós gyilkos

A felvételen a férfi megmutatja, hová rejtette el szeretője holttestét.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki tavaly áprilisban megölt egy nőt tárnoki otthonában. A Budapest Környéki Törvényszék szóvivője elmondta, a tárgyaláson a gyanúsított védője ötmillió forint óvadékot ajánlott fel, hogy védencét kiengedjék. Házi őrizetet és nyomkövetőt akartak kiharcolni. A bíró azonban hallani sem akart erről,  a bűncselekmény súlyához képest egyrészt igen csekélynek minősítette a felajánlott összeget – melynek nagyságára egyébként sem tehetett volna javaslatot a védő -, másrészt hangsúlyozta, hogy a nyomozati anyagban részletezettek miatt szóba sem kerülhet a házi őrizet – idézte a tárgyaláson elhangzottakat Koszta János.

Az áldozat 2007-ben vált el férjétől, két gyermeke volt. A kétgyermekes asszony szerette volna, ha szeretője – aki ugyancsak több gyermeket nevelt – elváljon, ezért ment el hozzá a gyilkosság napján. A Hír24 úgy tudja, az érintettek körülbelül két évtizeden keresztül voltak se veled – se nélküled viszonyban.

Ahogy arról beszámoltunk, a nőnek tavaly áprilisban veszett nyoma, a kocsiját sem találták sehol. Eltűnését volt férje jelentette, a rendőrök eltűntként keresték – egészen mostanáig. A napokban ugyanis egy tatabányai garázsban megtalálták az asszony autóját, a helyet a gyanúsított bérelte. Ennek nevében ismét kihallgatták, végül mindent bevallott. Elmondta, egy vezetékdarabbal fojtotta meg a nőt, miután összevesztek, majd a holttestet a ház alagsori pincéjébe vitte, megbontotta a betonaljzatot, elásta áldozatát, majd a helyiség aljzatát ismét lebetonozta. A helyszínen a rendőrség felvételt készített.

Olvasói sztorik