Közélet

Fegyveres trafikrablás Óbudán

Símaszkkal takarta el az arcát a támadó.

Az ismeretlen tettes csütörtök hajnalban ment be egy Szentendrei úti Nemzeti Dohányboltba, az alkalmazottól – fegyverrel vagy annak utánzatával- a bevételt követelte. Miután a pénzt megkapta, elmenekült a helyszínről.

A férfi 35-40 év körüli, 175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor kék vagy fekete színű cipzáras dzsekit, kesztyűt, világoskék színű farmernadrágot és kapucnis pulóvert viselt. Arcát símaszkkal takarta – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-52-85 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik