Közélet

Elásott, bebetonozott holttest Tárnokon – fotókkal

rendorseg(960x640)(28).jpg (rendőrség, helyszínelés, )
rendorseg(960x640)(28).jpg (rendőrség, helyszínelés, )

A nőt tavaly áprilisban ölték meg, szeretője egy vezetékdarabbal fojtotta meg.

Egy tárnoki családi ház pincéjében találtak rá annak a nőnek a holttestére, akinek eltűnését tavaly tavasszal jelentette családja – tudtuk meg a Pest Megyei Főügyészségtől péntek délelőtt. A Hír24 értesülései szerint az áldozattal szeretője végzett. Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség hosszú órákon át helyszínelt csütörtökön, már akkor is tudni lehetett, hogy elásott holttestet rejthet az épület, ám az információt akkor még nem erősítették meg a hatóságok.

Vezetékdarabbal fojtotta meg

Az eddigi adatok szerint a gyilkosság tavaly április 15-én történt. A délelőtti órákban az asszony felkereste a férfit otthonában, egy tárnoki családi házban, hogy lezárják régóta húzódó vitájukat. A veszekedés végül odáig fajult, hogy a gyilkos egy vezetékdarabbal megfojtotta a nőt. A gyanúsított a holttestet a ház alagsori pincéjébe vitte, megbontotta a betonaljzatot, elásta áldozatát, majd a helyiség aljzatát ismét lebetonozta.

Előkerült autó vezetett nyomra

Az asszony volt férje tájékoztatta a rendőröket az eltűnéskor, hogy a nő autójának is hűlt helye. Az egyenruhások most szerdán találtak rá a kocsira, méghozzá egy tatabányai garázsban. Kiderült, a helyet az áldozat egyik ismerőse bérelte ki, a 45 éves férfit így ismét kihallgatták, vallomása közben többször is ellentmondásba keveredett. Végül minden beismert. Ő mutatta meg a rendőröknek, hova rejtette a holttestet – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tettest őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A beton és a maffia

A betonba temetés a maffia által kedvelt kivégzés. Paolo Sorrentino A szerelem következménye című filmjének végén is látható ez a módszer hátborzongató élethűséggel:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik