Közélet

Segített a rendőröknek elfogni saját magát

Az amerikai rendőrök a legnagyobb közösségi oldalon is közzétették, hogy keresik a férfit, ő pedig megosztotta a fényképet, ki tudja, miért.

Mi mindenre nem jó a Facebook. A pennsylvaniai rendőrök a saját Facebook-oldalakun is megosztották a fotót, őt keresik, aki tud, segítsen. De arra biztos nem számítottak, hogy a körözött férfi is azok között lesz, akik megosztják a képet, bár arról nincs információ, hogy mi vezérelte ebben a tettében. A férfit már tavaly július óta keresték, de a közösségi médiát csak most vonták be. Pedig a fotó feltöltése után negyvenöt perccel már „jelentkezett is” a férfi egy megosztás formájában.

A megosztás, ami nagyjából ugyanaz, mintha besétált volna az örsre
Fotó: Gawker

Az elfogás körülményei sem voltak mindennaposak, a rendőrség egyik csinos kolléganője felvette a kapcsolatot a körözött férfivel, aki ugyan a felajánlott randit visszautasította, de abba belement, hogy találkozzanak egy cigi erejéig. Újabb talány az ügyben, de annyi biztos, hogy ekkor fogták el.

Az elfogást egyébként szintén a Facebookon jelentette be a rendőrség, diadalittasan közölték, hogy ehhez egy óránál is kevesebb idő kellett nekik az első megosztástól számítva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik