Közélet

Háromévest ölt az olasz maffia

A kisfiút fejbe lőtték, nagyapjával és a férfi barátnőjével együtt, majd a holttesteket egy autóban felgyújtották.

„Ezzel minden határt átlépetek” – jelentette ki egy helyi ügyész az olasz közvéleményt megrázó gyilkossággal kapcsolatban, amelyet feltehetően drogügyletekkel vagy drogtartozással kapcsolatban követtek el bérgyilkosok. „Ez a legbrutálisabb gyilkosság, amellyel karrierem alatt találkoztam” – tette hozzá a La Stampának nyilakozó ügyész.

Az elszenesedett holttestek tartalmazó Fiat Puntót vasárnap délelőtt fedezte fel egy vadász az Olaszország déli részén található Cassano all’Ionio városában. A kiérkező rendőrök három holttestet találtak a teljesen kiégett autóban, amely feltehetően már hosszabb ideje ott állhatott, mert már teljesen ki volt hűlve. Az áldozatok közt volt a hároméves Nicolino Campolongo, a kisgyerek 52 éves nagyapja valamint a férfi 27 éves marokkói barátnője. A beszámolók szerint mindhármukkal fejlövés végzett.

A kiégett autó, amelyben az agyonlőtt háromáves kisfiú holttestét felfedezték
Fotó: telecosenza

A rendőrség szerint maffialeszámolás történt. A kisgyereket a fiú anyja szerint azért ölték meg, mert felismerte a gyilkosokat – jelentette a La Stampa. A Coco becenevű kisfiú egyébként azért volt a nagypapával – aki korábban börtönben ült drogügyletek miatt – mert az anyja és az apja is börtönben ül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik