Közélet

Vadidegennel szexelt, letartóztatták

A nő elsírta magát, mikor kiderült: börtönbe is kerülhetett volna.

A nap talán legfurcsább történetének főszereplője a 33 éves Katy Holmes – nem összekeverendő az amerikai színésznővel, aki nem y-nal írja a nevét.

Az angol hölgy beismerő vallomása szerint az újságárusnál futott össze a férfival, akivel először csak flörtöltek, azonban ez olyan jól sikerült, hogy az ésszerűséget hátrahagyva átadták magukat a hévnek: a bevásárlóközpont parkolójában, egy kocsi motorháztetőjén estek egymásnak. Mindezt ráadásul a délelőtti órákban.

A párocskára egy épp arra járó anyuka hívta rá a rendőrséget, miközben kezével takarta gyermeke szemeit. Míg a nő vállalta tettének következményeit, a férfi menekülni próbált – már a kerítésen mászott át, amikor a rendőr bokájánál fogva elkapta.

A bíró elmondása szerint a tett időpontja és helyszíne mind súlyosbító körülmény, ezért a felfüggesztett börtönbüntetés már-már ajándék, nem sok hiányzott a letöltendőhöz.

Bárhol, bármikor… bárkivel?

Ha nem is a történelem nagy lapjaira, de feljegyzésre került pár érdekesebb helyszín, ahol párok egymásba gabalyodtak – lássunk belőlük párat!

-Rendőrautó hátsó ülésén
Egy pár, miután tiltott szereket talált náluk a rendőrség, sorsukra várt egy amerikai rendőrautó hátsó ülésén. Gondolnánk, nincs is ennél lohasztóbb helyzet, ráadásul hátrabilincselt kézzel. Frászt! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy orális szexre volt lehetőség.

-Bankban
Kamatláb, leszámítolás, törlesztés – létezik olyan valaki, aki beindul a fantáziája egy bankban? Egy francia páros mindenesetre egy pénzügyi műintézmény hűvös márványpadlóján kezdett némi lepedőakrobatikába. És mobillal még filmre is vették.

-Hídon
És nem hídban. Egy észt párocskára jött rá a kufircolhatnék egy elég forgalmas hídon, ahol nagyon megállni sem ajánlatos. Vesztükre egy járókelő nemcsak meglátta, de le is filmezte őket.

-Felhőkarcoló tetjén
“A csúcsra juttatlak”, suttoghatta párja fülébe a férfi, és egy úriember állja is a szavát: Európa legmagasabb épülete, a Shard tetején részesítette örömökben a szerencsés (?) nyertest. Legalábbis az épületet tisztító ipari alpinisták ezt gondolják a felhőkarcoló legtetején telált női bugyi alapján.

További érdekes helyszínek errefele láthatók – kérjük, 18 évesnél fiatalabb olvasóink ne kattintsanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik