Közélet

Őrizetben a halálra vert kislány nevelőapja

csattan-a-bilincs(960x640)(1).jpg (bilincs, bűnöző, )
csattan-a-bilincs(960x640)(1).jpg (bilincs, bűnöző, )

A kicsi édesanyja szerint párja megbukott a rendőrségi hazugságvizsgálaton. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Hétfőn őrizetbe vették a tápiószelei kétéves kislány halála miatt indult bűnügyben a gyermek nevelőapját – értesült a Velvet két, egymástól független forrásból. A kétéves lány édesanyja a lapnak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy tudomása szerint élettársa megbukott a rendőrségi hazugságvizsgálaton.

Beluzsárné Belicza Andrea a Hír24-nek azt mondta, később adnak tájékoztatást az ügyről, egyelőre nem erősítette meg a lap értesüléseit.

Mint ismert, a korábbi orvosi vélemény szerint a sérülés arra utal, hogy valaminek nekivágódott a gyerek. A már múlt szerdán kihallgatott férfi, a gyermek nevelőapja azt mondta, nem tudja, mi történt a kislánnyal. Ő saját fiával házuk másik helyiségében tartózkodott, amikor egy csattanásra lett figyelmes a konyhából. A rendőrségi szemlén készült fotók elemzése után a rendőrök azt gyanítják, nincs olyan magas asztal vagy pult, ahonnét ha leesett volna a gyermek, ilyen súlyos sérüléseket szenvedett volna.

A kislányt a mentők kiérkezésükkor légzés, vérkeringés nélkül találták, a helyszíni újraélesztés sikeres volt, ám már agyhalott volt, amikor átadták őt az orvosoknak.

Olvasói sztorik