Közélet

Hivatalos: a nevelőapa verte halálra a kétévest

kislány (kislány)
kislány (kislány)

A rendőrség emberölés miatt nyomoz. A 38 éves férfi mindent tagadott. A kisgyerek édesanyja azt mondta, párja a történtek után úgy tett, mintha mi sem történt volna.

Emberölés gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a tápiószelei haláleset kapcsán – közölte szerdán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A mindössze kétéves kislányt múlt héten vitték kórházba, de az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

A rendőrség a férfit őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását is.

Mint ismert, a nevelőapát már a tragédia napján kihallgatták. Akkor azt mondta, nem tudja, mi történt a kislánnyal. Ő saját fiával házuk másik helyiségében tartózkodott, amikor meghallotta a csattanást. Állítása szerint a hang a konyhából jött.

“Béla úgy viselkedett a január 8-i történtek után, mintha mi sem történt volna, reggel felkelt, este lefeküdt, napközben rendesen evett, jött-ment az utcán, mintha csak annyi történt volna, hogy eltemettük valaki kislányát az utcából” – nyilatkozta a kislány édesanyja a Velvetnek.

A nő elmondta,  2012 január végén ismerkedett meg párjával, márciusban összeköltöztek, pár hónapja pedig megszületett közös kisfiúk. Alkalmi munkákból élt, nem szedett gyógyszert, nem drogozott, és nem ivott. Alkalmi munkákból élt és többnyire otthon volt, ahogy a gyerekek édesanyja is.

Beszélt arról is, mit tett, amikor világos lett számára, mi törént. “Odarohantam hozzá, és azt kiabáltam, ezek után te még a szemembe mersz nézni, amire csak annyit mondott, hogy bocsánat. A rendőr rám szólt, hogy nem szabad kommunikálnunk, mert Béla még kihallgatás alatt van” – tette hozzá a 38 éves édesanya, aki ugyan még nem hivatalosan, de úgy tudja, a kétéves lánya többszörös koponyasérülést szenvedett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik