Közélet

Bámészkodó autós sodort el egy fiatal lányt Budapesten

police(1)(3)(960x640).jpg (police, rendőrség, )
police(1)(3)(960x640).jpg (police, rendőrség, )

Tűzoltók siettek a lány segítségére, akit végül fejsérüléssel szállítottak kórházba a mentők.

Tűzoltókat riaszottak péntek délután a XIII. kerületbe. A Csángó utca egyik épületében folyamatosan szólt a tűzjelző, ezt ellenőrizték. A katasztrófavédelem több kocsival vonult a helyszínre, az autós valószínűleg a tűzoltók parkoló járműveit nézte, pontosabban, hogy mi történtik, emiatt nem vette észre, hogy valaki átmegy előtte az úton – mesélte a Hír24-nek az egyik szemtanú.


Fotók: Hír24

A gyalogos – aki olvasónk szerint vélhetően egy fiatal lány – a földre került, tűzoltók siettek a segítségére. Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az eset kapcsán elmondta, kollégái betakarták a sérültet és arra kérték, ne keljen fel és ne mozogjon, mivel fájlalta a fejét. Közben értesítették a mentőket és a rendőröket, kiérkezésükig pedig biztosították a helyszínt.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint az érintett személyt fejsérüléssel szállították kórházba. Állapota szerencsére nem súlyos.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a baleset kapcsán közölte, az autós eddig tisztázatlan okból sodort el egy gyalogost a Csángó utca és az Angyalföldi út kereszteződésében. A körülményeket szakértő bevonásával vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik