Közélet

Gyalogosokat gázolt halálra egy autó Karcagnál

rendőrség (rendőség, rendőrautó, )
rendőrség (rendőség, rendőrautó, )

A sofőr három embert sodort el, két nő a helyszínen meghalt, harmadik társukat kórházba vitték. Mindhárman közmunkát végeztek.

Kettős tragédia történt péntek délelőtt Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Karcag és Bucsa között gázolt egy kocsi, két embert ütött el a Berettyó híd közelében – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.


Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

A baleset a 4206-os számú út 10. kilométerszelvényében történt 10 óra körül. A rendőrség az eset kapcsán közölte, a sofőr az elsődleges adatok szerint Karcag irányából Bucsa felé haladt, amikor – eddig tisztázatlan okból – áttért a bal oldali forgalmi sávba majd elsodorta az út szélén lévő gyalogosokat. Két nő a helyszínen meghalt, harmadik társukat – szintén egy nőt – a mentők kórházba vitték.

A megyei rendőr-kapitányság később közölte, áldozatok ároktisztítási munkálatokat végeztek az út szélén.

A rendőrség a gázoló – egy bucsai férfi – ellen közúti baleset okozása miatt eljárást indított, a körülményeket szakértő vizsgálja.

A sors…

Kegyetlen dolog a sors: egyszer rosszkor vagyunk rossz helyen, és vége az életünknek, máskor a halál torkából is megmenekülünk. Az alábbi videó szereplői szerencsések voltak, ellentétben a cikkben szereplő gyalogosokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik