Közélet
bilincs(4)(1)(1)(960x640).jpg (bilincs, )

Egy évig erőszakolta nevelt lányait az aszódi férfi

Huszár Krisztina
Huszár Krisztina

újságíró. 2014. 01. 02. 07:57

Azt mondta a gyerekeknek, hogy megöli őket, ha nem teljesítik, amit kér.

Verte, rúgta és fenyegette nevelt lányait egy pedofil férfi, hogy szexuális vágyait kielégítse rajtuk – ezt tartalmazza a vád egy aszódi férfi ellen, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van – írja a Blikk. A vádirat szerint a gyerekek az eset idején hét és tizenegy évesek voltak. Nem mertek szólni anyjuknak, egy évig tűrtek, nevelőapjuk ugyanis azzal fenyegette őket, hogy végez velük. A férfi napszaktól függetlenül hívta be a kislányokat a hálószobájába, hogy aztán ocsmányságokra kényszerítse a gyerekeket.

A kegyetlenkedések 2012 júniusáig tartottak, a lányok ekkor mindent bevallottak édesanyjuknak. Azonban az asszony csak egy évre rá, 2013 nyarán jelentette mindezt a gyermekjóléti szolgálatnak. Hogy a nő miért hallgatott ennyi ideig, nem derült ki.

A férfi tagadja a vádakat, szerinte a gyerekek találták ki az egészet. A per hamarosan kezdődik a Fővárosi Törvényszéken.

Pedofília, családon belüli erőszak

Akinek a kamaszkor előtt álló gyerekek okoznak szexuális izgalmi állapotot, pedofilnak tekinthetőek. Van, akit kizárólag ez a korcsoport izgat fel, van, akinek vannak felnőtt partnerei is. Bár az esetek túlnyomó többségében férfiak kerülnek a rendőrség látókörébe, vannak női betegek is (hisz a pedofília betegség), de ezen esetek sokkal nagyobb arányban maradnak rejtve.

A gyerekeket 90%-ban a családon belül érik pedofil traumák, zaklatások.

Aki pedofil, általában valamilyen sokk éri szexuális fejlődésük során, ezért nem képes normális szexuális életre, folyton csaláódik – ám a gyerekek előtt nem tud “leégni”, ezért is választja őket.

Genetikailag a pedofília nem öröklődik, a társadalmi és kulturális hatásoknak van komoly szerepe: mindenhonnan ömlik a szexualitás (reklámok, zenei videók stb.), az egyén pedig egyre passzívabb a saját szexuális életében, egyre kevesebb örömöt lelünk a saját szexualitásunkban.

A pedofília, a gyerekpornó pedig akkor jöhet a képbe, amikor a megcsömörlött, haldokló szexualitású ember egyre “izgalmasabb”, nagyobb ingereket kiváltó szexuális élvezetforrást keres.

Tudta-e?…

…Amerikában 10-ből 1 gyereknek van molesztálásélménye 18 éves koráig. Tehát afféle járványnak is tekinthető.

…az incesztus nemcsak a szegény, elmaradott családokat sújtja, hanem mindenhol felüti fejét.

…nemcsak deviánsokból lehet incesztusagresszor, azaz incesztust erőszakosan elkövető személy, hanem a legjámborabbnak tűnő, polgári családapákig bárkiből.

…nem a nemi kiéhezettség váltja ki az incesztust, hanem a hatalom, az erő éreztetésének vágya.

…statisztikailag a gyerekeket többször molesztálják saját családtagjaik, mint idegenek.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Passerbys cross a street in the city centre of Cottbus, Germany, 23 January 2018. Cottbus is becoming the scene of ugly attacks between Germans and foreigners. The rage is let out in the nice corners of Cottbus, not in the areas dominated by prefabricated buildings. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.