Közélet

Átléptek a vásárlók a haldokoló férfin

Felháborító felvételt tettek közzé amerikai ügyészek egy gyilkossági ügy tárgyalásán.

A 24 éves áldozatot még 2012-ben lőtték agyon egy Michigan államban található bolt bejáratánál, de az üzlet biztonsági kamerájának a felvételeit csak az előző hónapban hozták nyilvánosságra, a gyilkossággal vádolt 31 éves férfi elleni tárgyaláson – jelentette pár napja a KEYE televízió. A felvételen azt látni, hogy egymás után érkeznek a vásárlók a boltba, átlépve az ajtóban fekvő Jheryl Wright testén, és egyikük sem nyújt segítséget.

Wright a bejárati ajtóban terült el a hajnali három órakor eldördült lövések után, de több mint öt percnek kellett eltelnie, mire az egyik vásárló telefonon segítséget kért. Előtte többen is egészen egyszerűen átléptek a férfin, bevásároltak, majd kifelé menet újra elmentek mellette, anélkül, hogy egy pillantásnál többre méltatták volna, és az eladó sem tett semmit érte.

Az áldozat anyja a televíziónak elmondta: nem hitte el, amikor megtudta, hogy több vásárló is átlépett a fián, miután lelőtték. „Hogy éreznék magukat, ha az ő egyik szerettük feküdt volna ott” – tette fel a kérdést az anya. A nő egyébként csak elmondásból tudja, hogy mi látható a felvételen, ő nem tudta rávenni magát arra, hogy megnézze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik