Szita Bence (2001-2012) (szita bence, gyermekgyilkosság )
Közélet

Összeroppant Szita Bence édesanyja

Romokban hever az élete, 25 ezer forintból él.

A Blikk szerint Szilvia hetek óta egy gyárépület kis irodájában húzza meg magát, ahol nincs fűtés és fürdőszoba. „Erős akarok lenni, de már nem tudok” – mondta a lapnak Bence édesanyja, aki szinte egyik napról a másikra él.

„Egy kis vödörbe merek vizet, így tisztálkodom, és egy hősugárzóval próbálom melegen tartani az aprócska szobát. Sokszor vad­idegenektől kapok segítséget, amiért nem lehetek elég hálás”.

Miután Szita Bencét a kiskamasz nevelőapjának párja, P. Erika és két hajléktalan, K. József, valamint B. József tavaly októberben brutális kegyetlenséggel megölte, Szilvia élete teljesen kisiklott.

A tragédia óta pszichiá­ter próbál segíteni, hogy feldolgozza a felfoghatatlant, de súlyos betegségei miatt nemrégiben le is százalékolták, így mindössze 25 ezer forintból kell megélnie – olvasható a Blikkben.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.