Közélet

Összeverték és meztelenre vetkőztették az áldozatok a rablót

rendőr villogó (rendőrség, rendőrautó)
rendőr villogó (rendőrség, rendőrautó)

Egyre szerencsétlenebb fordulatokat vett a bűnöző számára a rablási kísérlet.

A karácsony előtti utolsó estén próbált meg némi zsákmányra szert tenni, a 23 Corneilyus Howeth Oklahoma City-ben. A külvárosban, pisztollyal a kezében beugrott egy idős nő mellé, egy autóba, és pénzt követelt. Bár az asszony meglepődött, azt nem lehet mondani, hogy pánikba esett volna: kiugrott a kocsiból és már tárcsázta is a testvérét, aki a néhány méterre lévő borbélyüzletben várt a sorára. Mire a férfi kiért az üzletből, a támadó is észhez tért, és immár a mindkettőjükre szegezett fegyverrel, beterelte az idős testvérpárt a borbélyüzletbe.

Corneilyus Howeth rendőrségi fotója

A rabló megállt az ajtóban majd az üzlet összes vendégétől pénzt követelve hadonászni kezdett a pisztollyal. Elég sok vendég volt köszönhetően az ünnepek előtti csúcsforgalomnak. Néhány perc elteltével még egy vendég érkezett. A hogy nyílt az ajtó a fegyveres féri sarkon pördült. Ezt a pillanatot használta ki egy benti vendég: kiütötte a férfi kezéből a fegyvert és rávetette magát. A rabló és a harcias áldozat dulakodni kezdtek a földön, hogy megkaparintsák a padlóra esett fegyvert. Ekkor egy másik vendégnek is megjött a bátorsága, beszállt a harcba, és egy asztallábbal kezdte ütlegelni a rablót. Miután alaposan elverték, meztelenre vetkőztették a lefegyverzett bűnözőt, kilökték a bolt elé, az ajtót bereteszelték, és hívták a rendőrséget.

A hivatalos jelentés szerint a megtámadott vendégek alig néhány karcolással megúszták az incidenst, míg a rablót, néhány komolyabb sérülése miatt kórházba kellett szállítani. Amint felépül fegyveres rablás kísérlete miatt a megyei börtönbe szállítják – tudósított az esetről az oklahomai News 9 csatorna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik