Osszetort-szelvedo(960x640)(7).jpg (szélvédő, összetört,)
Közélet

Felborult egy autó a Podmaniczky utcában

Egy másik kocsit a járdára lökött és egy kirakatot is betört a jármű.

Az MTI információi szerint a baleset szombaton kora reggel a Szív utca és a Szinyei Merse Pál utca közötti szakaszon, a Dózsa György út felé vezető oldalon történt. A személygépkocsi egy parkoló autónak ütközött, amelyet a járdára lökött, majd felborult, és betörte az ott lévő épület alsó portálüvegeit.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának tájékoztatása szerint a jármű vezetője, egy 21 éves férfi nem sérült meg. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.