Közélet

Keménynek érezte magát, rátámadt az utcai mutatványosra

Surfers Paradise (tengerpart, sétány, ausztrália, )
Surfers Paradise (tengerpart, sétány, ausztrália, )

Letartóztatták a férfit, aki részegen fojtogtott egy pantomimest az ausztrál tengerparton.

Nem is gondolnánk, hogy utcai mutatványosnak lenni mennyire stresszes munka, különösen egy olyan mesébe illő helyen, amit nemes egyszerűséggel Surfers Paradise-nak, vagyis a Szörfözők Paradicsomának kereszteltek. Az Ausztrália nyugati partján fekvő város hemzseg a turistáktól, különösen az ünnepek környékén. A nyaralók pedig isznak, sokan többet a kelleténél, és egyre nagyobb bunkókká torzulnak.

Mit például az a 41 éves, Új-Dél-Wales-ből származó férfi, aki szenteste érezte úgy, hogy azzal vághat fel leginkább társaságának tagjai előtt, ha egy cowboy szobrot imitáló, mozdulatlan utcai mutatványoson fitogtatja kicsit testi erejét. Az esetről készített felvételt IDE kattintva nézheti meg!

Amint a videón is látszik, a férfi nem számít a veszélyre, mindaddig, amíg támadója el nem kapja a nyakát hátulról. Az incidens végül egy rövid szóváltással zárult, de a mutatványos nem hagyta annyiban, feljelentést tett a támadója ellen. A keménykedő férfit még aznap éjjel elfogta a rendőrség és garázdaság, testi sértés, valamint rendőrség munkájának akadályozásának vádjával letartóztatták. Később kiderült, hogy ugyanezt a mutatványost már korábban is érte inzultus: januárban például egy szintén részeg turista addig bosszantotta, amíg teljesen kiborította a szobor-embert, s az végül pofonvágta – írja egy helyi lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik