Közélet

Késes támadó egy budapesti dohányboltban

trafik1(1)(960x640).jpg (trafk)
trafik1(1)(960x640).jpg (trafk)

A rendőrség egyelőre keresi a rablót, aki ezúttal egy 50-60 év körüli nő.

Rabló jelent meg vasárnap este az egyik fővárosi trafikban. A nő háromnegyed 9-kor lépett be a XIII. kerületi, Hegedűs Gyula utcában lévő dohánybolt ajtaján, majd kést rántott. Fenyegetni kezdte az alkalmazottat és pénzt követelt. Miután megkapta, amit akart, elmenekült.

Az ügyben rablás miatt folyik az eljárás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség személyleírást közölt a támadóról. Eszerint a keresett személy egy 50-60 év körüli, kék szemű nő, aki a rablás idején fehér kabátot viselt, arcát pedig egy világos garbóval takarta el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, aki a személyleírás alapján felismeri az asszonyt, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

Rabló járt vasárnap este egy pécsi trafikban is, a támadó egy gáz-riasztó fegyverrel rontott be a dohányboltba, pénzt és cigarettát követelt, majd rálőtt az eladóra. A maszkos bűnözőnek volt egy társai is, ő kint várt rá. A páros elmenekült a zsákmánnyal, az alkalmazottat pedig könnyű sérülésekkel kórházba vitték. A rendőrség egyelőre őket is keresi.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik