Közélet

Mi zajlik Domonyban?

rendorseg-kozuti-ellenorzes-igazoltatas(5)(960x640)(4).jpg (rendőrség, közúti ellenőrzés, igazoltatás)
rendorseg-kozuti-ellenorzes-igazoltatas(5)(960x640)(4).jpg (rendőrség, közúti ellenőrzés, igazoltatás)

Néhány óra különbséggel két bűncselekmény is történt Domonyban, ugyanabban az utcában.

Az egyik esetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – Cs. László december 20-án 16 óra körül megjelent az egyik domonyi családi ház előtt és az ott lakókat azzal fenyegette, hogy lelövi őket. Ezt követően a nadrágja zsebéből elővett egy gáz-riasztó fegyvert, amelynek viseléséhez engedéllyel nem rendelkezett.

Végül Cs. nem lőtt, így személyi sérülés nem történt, de a 35 éves férfit a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Még ugyanezen a napon 18 óra 30 perc táján érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy ugyanabban a domonyi utcában, ahol néhány órával korábban a garázdaság történt, két férfi verekszik.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy B. Tibor és szomszédja egy korábbi nézeteltérés miatt összeszólalkozott. A vita dulakodássá fajult. Ennek során a 21 éves férfi egy vascsővel több alkalommal megütötte a sértettet, akinek kórházi ellátást igénylő sérülése keletkezett. B. Tibort a gödöllői nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik