Közélet

A járdán akarta halálra gázolni barátját

A 26 éves nő autójában ott ült négyéves kislánya is, amikor a terepjáróval megpróbálta elütni a férfit.

A New Hampshire Union Leader beszámolójából az nem derült ki, hogy Omayra Morales és barátja, a szintén 26 éves Merlin Garcia-Santos miért veszett össze annyira, hogy egy kereszteződésben egymásnak estek.De biztosan komoly lehetett a köztük lévő nézeteltérés. A nő ugyanis végül megpróbálta autójával elgázolni a férfit, aki csak annak köszönheti, hogy megmenekült a komoly sérülésektől, hogy sikerült időben elugrania. És annak, hogy pont arra járt egy rendőr, akinek sikerült közbelépnie.

A rendőr akkor érkezett a Manchester városában lévő kereszteződésbe, amikor az autóban ülő nő, és az autó mellett álló férfi már nem csak veszekedett, hanem verekedett is. Aztán Garcia-Santos elsétált a járműtől, de a nő kiszállt és ütni kezdte barátját, aki tovább sétált. A nő ekkor visszapattant az autóba, átszáguldott a kereszteződésen, majd a járdára felhajtva megpróbált elgázolni a férfit, akinek sikerült elugrania a felé száguldó terepjáró elől. Majd odament az autóhoz és ütni kezdte a nőt.

Az egész jelenetsort végignéző rendőr ekkor ért oda, hogy közbelépjen. Egy kis küzdelem után sikerült lefognia a férfit. Közben további rendőrök érkeztek, akik meg a nőt állították meg. Ekkor derült ki, hogy az autóban ül a nő négyéves kislánya, aki nem volt bekötve. Moralest letartóztatták. Januárban kell bíróság elé állnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik