Közélet

Volt rendőr vette el a férjét felgyújtó asszonyt

esküvő (esküvő, )
esküvő (esküvő, )

Az egykori egyenruhás biztos benne, hogy a nőt ártatlanul ítélték el. Azért vette feleségül, hogy folyamatosan kapcsolatban lehessen vele, küzdhessen a jogaiért.

“Biztos vagyok benne, hogy Andreát ártatlanul hurcolják meg. Minden jogi lehetőséget megragadok, hogy ezt bebizonyítsam” – nyilatkozta a Borsnak Sándor, aki a kilencvenes évek végéig rendőrként dolgozott. Miután leszerelt, életcéljává vált, hogy elesetteken segítsen.

Dacára a jogerős ítéletnek, amely szerint 2010. február 8-án a nő begyógyszerezte, összeszurkálta, majd gázolajjal leöntötte és felgyújtotta az otthonukban a férjét, kiáll a nő mellett.

Az egykori rendőr a kalocsai börtön falai között vette feleségül kedvesét október közepén. Az esküvő után járt volna a párnak fél óra beszélő, de a férj átadta a lehetőséget hitvese családjának.

A férfi egyébként azért vette el az életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt nőt, mert csak így látott esélyt arra, hogy a nővel folyamatosan kapcsolatban maradjon, és a jogaiért küzdjön. Több feljelentést is írt már az ügyben, és beadvánnyal fordult a stras­bourgi emberi jogi bírósághoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik