Közélet

Hat hónapig élt együtt halott anyjával

police (police, )
police (police, )

A fagyasztóban tárolta anyja holttestét egy 54 éves brit férfi.

Mindezt azért, hogy felvehesse a 90 éves asszony nyugdíját – írja a Daily Mail. A testet a rendőrség fedezte fel a nő lakásán. A férfi volt a nő gondozója, így juthatott a pénzhez.

A rendőrség gyilkosság vádjával tartóztatta le a férfit még augusztusban, később az igazságügyi szakértő azt állapította meg, hogy a néni természetes halált halt. A férfit ezután óvadék ellenében szabadon engedték, de akár életfogytiglanit is kaphat.

Hasonlóan tragikus történetről számolt be nemrégiben a kínai sajtó. Ott egy 39 éves férfi rakta fagyasztóba legyilkolt családtagjait. A férfi egy veszekedés után fojtotta meg derékszíjával a feleségét a Sencssen városában lévő bérelt lakásukban, miután megkötözte a nő kezeit.

Másnap 12 éves lányával együtt vásárolt egy fagyasztót, és abba rejtette el felesége holttestét, majd mellé tette nyolcéves fiát is, aki azért gyilkolt meg, mert visszabeszélt. Ezután a lányával is végzett, de a lány megölése előtt még törülközőt tömött a szájába, megkötözte és megerőszakolta. A kislány holttestét szintén a fagyasztóba tette.

Magyarországot is megrázta nemrégiben egy, az angolhoz eléggé hasonló történet. Kazincbarcikán egy asszony élet együtt hat évig halott fiával, bár ő nem a nyugdíj miatt, hanem mert meg volt győződve arról, hogy a férfi él.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik