Közélet

Kislányt kényszerítettek szexre budapesti fiatalok

anya, lánya (anya, lánya, )
anya, lánya (anya, lánya, )

Az egyik fiú többször megütötte a gyereket és elvette a mobiltelefonját. A társaság már az ügyészség markában van.

A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást három fiatal ellen, akik arra kényszerítettek egy kislányt, hogy egy felnőtt férfival közösüljön – közölte szombaton a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az eset még tavaly nyáron történt, ám csak most, a nyomozás befejeztével derült rá fény.

Egy ütötte, a többi lefogta

A rendőrség adatai szerint a három fiatal – egy 20 éves fiú és két kamasz cinkosa – tavaly júniusban a Margit híd budai hídfőjénél kaptak el egy kislányt. Arra akarták rávenni, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot egy általuk kiválasztott férfival. Így akartak pénzhez jutni. A legidősebb támadó többször megütötte a gyereket és telefonját is elvette, eközben társai lefogták és fenyegették áldozatukat.

Az együttlét végül nem történt meg, miután az „ügyfél” elállt a szándékától.

Már az ügyészségen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint az ügy iratait már a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal, kerítés és kifosztás miatt.

Kerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, a férfit, aki pénzt adott volna azért, hogy közösüljön a kislánnyal sikerült-e azonosítani. Bognár Kinda, a BRFK szóvivője a Hír24-nek elmondta, hogy mostanáig nem derült fény a kilétére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik