Közélet

Tűzharc a Ferenciek terén

tek1 (tek)
tek1 (tek)

Rendőrökre lőtt egy férfi elfogási akció közben. A TEK-esek viszonozták a tüzet, a támadó megsérült, ám egyikük ezután véletlenül rálőtt a kollégájára.

Rendőrökre lőtt egy férfi hétfő este Budapesten, a Ferenciek terén – értesült a Hír24. A körülmények egyelőre tisztázatlanok, de úgy tudjuk az ismeretlen fegyverest egy taxiból akarták „kiszedni” a rendőrök, aki ki is szállt, de azzal a lendülettel tüzet nyitott. A rendőrök viszonozták a lövést, a támadó információink szerint megsérült, a mentők kórházba vitték. A környéket lezárták az egyenruhások.

A Terrorelhárítási Központ a történtek után közölte, vétlen lövés érte egyik emberüket sikeres elfogási akció után hétfő este Budapesten. Hozzáfűzték, a sérültet kórházba vitték. Hajdu János, a TEK főigazgatója vizsgálatot rendelt el, ennek lezárultáig további információt nem közölnek.

A fenti eseményekről nem közöltek semmit és egyelőre várjuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság válaszát is, de úgy tudjuk, a TEK-es azután sütötte el véletlen fegyverét és lőtte meg egyik társát, hogy sikeresen leszerelték a belvárosban elkapott férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik