Közélet

Hetvenhárom éves nénit csábított el a harmincas csaló

nyugdijas(960x640)(13).jpg (nyugdíjas, idős nő, )
nyugdijas(960x640)(13).jpg (nyugdíjas, idős nő, )

A férfi rávette az idős nőt, hogy pénzt utaljon neki mondván, rossz a kocsija, de szeretné megjavíttatni, hogy minél előbb elmehessen hozzá.

Befejezte a rendőrség a nyomozást a csaló ellen, aki több tízezer forinttal rövidített meg egy idős asszonyt – közölte pénteken a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Az eset még tavaly történt, a férfi egy országos terjesztésű hirdetési napilapban talált rá áldozata társkereső hirdetésére. A csábító rendre élettársa mobiljáról hívta kiszemeltjét, volt olyan nap, hogy hetvennél is többször beszéltek.

A Budai Károly álnevet használó csaló elhitette az asszonnyal, hogy társra vágyik, de távol lakik, az autója pedig szerelőnél van. Pénzt kért „szerelmétől” a javításra, hogy minél előbb elmehessen hozzá. A nő több tízezer forintot utalt át, az összeg a gyanúsított párjának számláján landolt.

Miután kiderült, hogy átverésről van szó, a párost kihallgatták. A 38 éves madarasi csaló és 42 éves élettársa ellen egészen mostanáig nyomoztak. A rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg az iratait az illetékes ügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik