Közélet

Részletek a gyerekeiket megerőszakoló szülők rémtetteiről

A gyerekek azt mondták, szüleik azóta kínozzák őket, amióta az eszüket tudják. Az ombudsman is vizsgálja az ügyet.

Újabb megdöbbentő részletekre derült fény a három gyermekét állati sorban tartó szülőkről – írja a Blikk. Saját kislányának a szüzességét is elvette az apa. A lap úgy tudja a kislány körülbelül 4-5 éves korában veszíthette el ártatlanságát, az anya pedig még segédkezett is ebben: ő fogta le a picit.

Az asszony nyolc gyermeknek adott életet, a nyolcadik gyermekével volt terhes, amikor a rendőrség őrizetbe vette őket lakihegyi otthonuknál. Ekkor már csak három gyermek volt náluk, a többieket már korábban állami gondozásba vették.

A 8, 9 és 10 éves kicsik élete pokol volt – a családsegítő és jóléti szolgálat emberei azonban ebből semmit sem vettek észre. A kicsik azt mondták, azóta kínozzák őket, amióta az eszüket tudják. Pedig a testvéreket amellett, hogy megerőszakolták, bogarakkal, rágcsálókkal és fekáliával etették.

A szülők Szigetszentmiklóson éltek három gyerekükkel

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala vizsgálatot  kezdeményezett a történtek kapcsán. A hatóság a helyi családsegítő és gyermekjóléti szolgálatot, továbbá a területi gyermekvédelmi szervet kereste meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik