Közélet

Nyolc kisfiút csábított el a kispesti pedofil

bilincs(4)(960x640)(1).jpg (bilincs, )
bilincs(4)(960x640)(1).jpg (bilincs, )

A férfi ajándékokkal "vette meg" kiszemeltjeit. Egyes áldozataival negyven-ötven alkalommal is együtt volt. Többen még a tizenkettőt sem töltötték be.

Vádat emelt az ügyészség a kispesti pedofil ellen – derül ki a Fővárosi Főügyészség szerdai tájékoztatásából. A 37 éves férfinak egyebek mellett szemérem elleni erőszak, megrontás, valamint tiltott pornográf felvétellel visszaélés miatt kell hamarosan bíróság elé állnia.

Nyolc éven át

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a pedofil több gyermekkel is fajtalankodott, ám pontos számot – mostanáig – nem lehetett tudni. Az ügyészség közlése szerint a vádlott összesen nyolc kiskorú fiúval került intim kapcsolatba, egyesekkel negyven-ötven alkalommal is együtt volt. Kiderült az is, hogy a vádlott hosszú éveken át követte el rémtetteit: 2004-től egészen tavalyi lebukásáig. Több áldozata még a 12-t sem töltötte be. A férfi ráadásul felvételt készített az együttlétekről.

A fiúk az együttlétekért cserébe pénzt vagy ajándékokat kaptak, mobiltelefonokat vagy egyéb tárgyakat.

Nem az első lebukása

Mint ismert, a férfit tavaly június végén kapták el az egyenruhások, miután fény derült arra, hogy elcsábított egy 13 éves fiút. A gyerekkel egy közösségi portálon ismerkedett meg, megismerkedett vele, majd rávette, hogy találkozzanak. A fiút három alkalommal csalta fel magához. A gyanúsított lakását rendőrök forgatták fel, így bukkantak rá a kazettákra. Emellett lefoglalták a gépét és egyéb adathordozóit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság akkor azt mondta, a férfi ellen korábban is folyt már hasonló eljárás. Az ügyben szeptember végén zárták le a nyomozást.


A videó a férfi elfogásakor készült (police.hu)

Ha a férfit a bíróság bűnösnek találja szemérem elleni erőszak elkövetésében, a törvény szerinti két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabását kérte.

Olvasói sztorik