Közélet

Elkapták a 92 éves néni brutális támadóit

keselo(1)(1)(960x640).jpg (késelő)
keselo(1)(1)(960x640).jpg (késelő)

A párost Nyíregyházán fogták el, a belvárosban igazoltatták őket késő este. A fiatalok ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik eljárás.

Elkapták azt a két fiatalt, akik pénteken életveszélyesen megsebesítettek egy 92 éves asszonyt – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedd délelőtt. A páros Nyíregyházán akadt horogra hétfőn, késő este, pár órával azután, hogy kiadták ellenük az országos körözést. A huszonéveseket a belvárosban igazoltatták a rendőrök. Gyanusítotti kihallgatásuk után mindketten őrizetbe kerültek.

police.hu

A támadók a hétvégén rontottak rá az idős nőre tiszagyulai otthonában. A pontos időpont nem ismert, valamikor szombat este fél 7 és vasárnap délelőtt fél 10 között verték félholtra és hagyták sorsára idős áldozatukat. Az asszony életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A páros ellen a rendőrség hétfő délután adott ki körözést, a 25 éves T. Róbertről és a 26 éves T. Lászlóról fotót is közzétettek.

A gyanúsítottak ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik