Közélet

Felesége intézte el baltával támadó férjét

A csömöri asszony akkorát adott a párjának, hogy végül a férfit kellett ellátni.

Rendőröket riasztottak hétfő délelőtt Csömörre, egy családi veszekedéshez – erősítette meg a Hír24 értesüléseit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, a jelenlegi adatok szerint a családfő megragadott egy baltát, de – mielőtt bármi történhetett volna – felesége elhárította a veszélyt. Megütötte a férjét, tette mindezt olyan erővel, hogy végül a férfi szorult ellátásra.

Az eset körülményeit a Gödöllői Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Barátjának ment neki

Másfél hete, a Kecskeméti Törvényszéken állt bíróság elé egy fejszés támadó. A férfinak – ellentétben a csömöri családfővel – sikerült sérülést okoznia, méghozzá a saját barátjának. A vádlott és áldozata ivócomborák voltak, néha napokra is összebútoroztak, hogy együtt “hódoljanak kedvenc elfoglaltságuknak”. Cimborájának az volt a “vétke”, hogy – kissé ittasan – befeküdt a házigazda ágyába, aki hiába próbálta felkelteni és odébb tessékelni, nem ment neki. Ezután kapta fel a fejszét, melynek fokával legalább háromszor lesújtott közepes, illetve nagy erővel. Barátja sérüléseket szenvedett egyebek mellett a fülén, a szemén és a nyakán is, ráadásul csontja is tört.

Az ittas támadót emberölés kísérletével vádolják.

Adrenalinnal töltött galamb

Desiree Dumpel, a 2005-ös amatőr testépítő-világbajnokra edzés közben vethetünk egy pillantást – egy tasli tőle a legelszántabb baltás tahót is megállítaná – de tán már a vádlija látványa is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik