Közélet

Egy hétig hordták ki a zsákmányt a betörők

betörő (betörő, )
betörő (betörő, )

A háromfős mezőhegyesi banda bútorokat és ruhákat lopott, folyamatosan.

Különböző használati tárgyakat, bútorokat, ruhaneműket tulajdonított el egy házból az a három gyanúsított, akik ellen vádemelést javasol a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság.

A mezőhegyesi társaság tagjai 2013. március 26-a és 2013. április 2-a között betörtek egy lakóház melléképületébe. Az egyik ablakról levették a szúnyoghálót, majd az ablakon keresztül bemásztak az épületbe – tudósít a police.hu.

A lakatot lefeszítették és az ott talált dolgok nagy részét elvitték. Többször visszamentek melléképületbe, ahonnan fűnyírót, hosszabbítót, ventillátort, ruhákat, székeket, babakocsit, takarókat hordtak el.

A bűncselekménnyel a ház tulajdonosának több tízezer forint kárt okoztak. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 41 éves K. Zoltán, a 34 éves Sz. Péter és a 22 éves S. Endre ellen. A nyomozást a napokban lezárták, az ügy iratait a kapitányság 2013. november 22-én vádemelési javaslattal küldte el a Battonyai Járási Ügyészségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik