Közélet

Óvszerhegyek és fegyverek a budapesti luxusbordélyban – videó

bordelyhaz(1)(960x640).jpg (bordélyház, )
bordelyhaz(1)(960x640).jpg (bordélyház, )

A vádlottak hét évig működtették a XVIII. kerületi kéjlakot, amelyben alkalmanként 1-4 lány dolgozott.

Vádat emelt az ügyészség a XVIII. kerületben üzemeltetett bordélyház ügyében prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt – közölte szerdán a Fővárosi Főügyészség. A vádirat szerint a negyvenes éveiben járó férfi – az ügy elsőrendű vádlottja – élettársával együtt egy családi házban működtette jól jövedelmező üzletét, 2005-től egészen 2012-ig.

A bordélyházban alkalmanként 1-4 lány dolgozott, akik az épület használatáért vagy napi 20 ezer forintot fizettek, vagy a kuncsaftoktól kapott pénz felét tartották csak meg. A szervezésért harmadik társuk felelt, ő szedte be a pénzt is.

A trió – ha bűnösnek találja őket a bíróság – akár három évet is kaphat, bár az ügyészség csak az elsőrendű vádlott esetében indítványozott letöltendő börtönbüntetést. Ő jelenleg is előzetes letartóztatásban van.

Ahogy arról beszámoltunk, a bordélyházat idén márciusban szállták meg a Terrorelhárítási Központ emberei. A helyszínen számos telefont, de még egy fegyvert és egyéb veszélyes tárgyakat – például sokkolót is – lefoglaltak, óvszerhegyek társaságában.

polls & surveys

Olvasói sztorik